Head uudised rahvusvaheliselt konkursilt Itaaliast

30.12.2022

ÕNNITLEME!

Pärnu Muusikakooli õpilased olid väga edukad 26.-29. detsembrini toimunud rahvusvahelisel festivalil Eurotalent 2022 Salernos, Itaalias Eurotalent 2022. Konkursil osalesid noori Eestist, Bulgaariast, Maltalt, Taist ja Itaaliast.
Flöödiõpilane Elise Pähkel võttis konkursist osa sooloinstrumentalistina ja saavutas konkursil esikoha. Õpetaja Marju Mäe juhendatav flööditrio koosseisus Elise Pähkel, Mark Oliver Miljan ja Aaron Unt pälvisid samuti ansamblite arvestuses esikoha. Flöödimängijate õpetaja on Marju Mäe ja klaveril saatis neid Anu Russak.
Karl Kallastu saavutas omaloominugulise laulu kategoorias 1. koha ja Camilla Kaaver samas kategoorias 2. koha, mõlemate õpetaja on Marge Lumisalu. Esikoha võitis ka Aita Kaaveri lauluõpilane Carola Kaaver, osaledes konkursil muusikali kategoorias.