Pärnu Muusikakool ja Kunstide Kool tähistavad emakeelepäeva ühise suurkontserdiga

03.03.2023
Käesoleval aastal tähistame eesti tuntuima luuletaja Lydia Koidula 180. sünniaastat ning 14. märtsil emakeelepäeva. Pärnu Muusikakool ja Pärnu Kunstide Kool annavad sel puhul suurkontserdi “Imeline on eesti keel”, kus lavalaudadele astub ühtekokku üle 200 pillimängija, laulja ja tantsija linna kahest suurimast huvikoolist.
 
Kavasse on põimitud lisaks säravatele solistidele ja väiksematele koosseisudele ka mitmeid uusi, spetsiaalselt selleks kontserdiks loodud kahe kooli muusikalisi ühisnumbreid: akordioni-, flöödi- ja kitarriorkestrid, kandleansambel, õpetajate saateansambel, ühiskoor ning koondorkester.
Kontsert toimub 11. märtsil kell 16.00 Pärnu Kontserdimajas. 
Pilet on annetuslik.
 
Liitu sündmusega Facebookis.
 
Lisainfo:

Elo Kesküla

kontserdi “Imeline on eesti keel” kunstiline juht
elo.keskula@muusikakool.parnu.ee
www.muusikakool.ee
kunstidekool.parnu.ee